15 April 2018

Voorbereid op vakantie? Adviseer Tasectan!

Diarree is vaak het gevolg van een acute infectie van de darmwand, veroorzaakt door een virus, bacterie of parasiet, die zich in de darmwand nestelt.

Als afweerreactie van het lichaam worden de darmen actiever. De darmbewegingen worden versterkt om de indringers uit de darmwand en het lichaam te verwijderen. Bij diarree verliest het lichaam veel vocht. De darmwand kan namelijk niet voldoende vocht opnemen en daardoor wordt de vochthuishouding van het lichaam verstoord.

Reizigersdiarree kun je in alle landen oplopen, maar vooral in warme landen en onder onhygiënische omstandigheden. Daarom is het goed om voorbereid op vakantie te gaan, met Tasectan. Tasectan heeft een dubbele werking tegen diarree. 

Tasectan vormt een dunne laag die het darmslijmvlies beschermt waardoor indringers zich niet meer in de darmwand kunnen nestelen. Tasectan bindt zich bovendien aan de veroorzakers van de infectie. Het bedwingt de effecten van diarree én pakt de oorzaak aan. Tasectan bevat - naast zetmeel voor de capsules - geen hulpstoffen, alleen de werkzame stof gelatinetannaat. Er zijn capsules voor volwassenen en sachets voor kinderen vanaf 0 jaar. Tasectan heeft geen bekende bijwerkingen, bij gebruik volgens de gebruiksaanwijzing.

  • UNIEK: geschikt voor kinderen vanaf 0 jaar
  • Snel en bewezen effectief (binnen 12 uur)
  • Vermindert buikkrampen en overmatige ontlasting
  • Op basis van 100% natuurlijke ingrediënten
  • Geen bekende bijwerkingen, bij gebruik volgens gebruiksaanwijzing
  • Herstelt de vochtbalans door oorzaak uit de darmen af te voeren

Tasectan is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Zie www.tasectan.nl


(Advertentie)