6 oktober 2018

Voor de verzorging van de anus: Curanol zorgt voor een totaalaanpak

Met name tijdens de zwangerschap en net na de bevalling is het van belang om de vaatwanden soepel en elastisch te houden. Sterkere en elastische aderen kunnen namelijk beter een hogere druk aan en behouden dus hun vorm en werking.

Vooral bij zwangere vrouwen en vrouwen die net bevallen zijn, hebben de aderen rond de anus extra aandacht nodig omdat die aderen juist dan met meer druk te maken hebben dan gebruikelijk. Tijdens de zwangerschap wordt onder andere het bindweefsel-verslappende zwangerschapshormoon extra actief. Als het bindweefsel verslapt, verslappen ook de aderwanden. Het bloed wordt dan niet goed teruggepompt, de bloedvaten blijven gevuld met bloed en zo ontstaat er extra druk op de vaatwanden. Ook het toenemende gewicht van het ongeboren kind op het onderlichaam zorgt voor extra druk, evenals hard en veel persen.

Curanol zalf in combinatie met Curanol tabletten zorgen voor een optimaal resultaat. Curanol zalf houdt de bloedvaten van buitenaf elastisch. Curanol tabletten (bevatten vitamine C) zijn van binnenuit gunstig voor soepele en elastische aderen.

Behalve voor zwangere vrouwen en vrouwen net na de bevalling, is Curanol natuurlijk geschikt voor iedereen die te maken heeft met een verhoogde druk op de aderen rond de anus.

Voor meer informatie: www.curanol.nl

(advertentie)

UA is uitsluitend voor apotheekmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten