25 mei 2023

Verlicht de geprikkelde huid bij insectenbeten

Na de relatief zachte winter en het mooie weer van de afgelopen weken, gaan we deze zomer heel wat insecten tegenkomen. Niets is zo vervelend als de jeuk na een insecten- of kwallenbeet. Fagron Processierupsgel biedt dan de oplossing, het vermindert direct het onbehagelijke gevoel en kalmeert en verzorgt de geprikkelde huid.

Werking

De werking van deze insectengel is te danken aan een unieke mix van kalmerende, verzachtende en verzorgende ingrediĆ«nten. Het hoofdbestanddeel polidocanol heeft namelijk een licht verdovend effect op de huid snel, wat resulteert in een snelle verlichting van het onbehagelijke gevoel dat ontstaat na insectenbeten. Daarnaast zijn avenanthramide  en glycerine toegevoegd wat verzachtend en verzorgend werkt op de huid, waardoor huiduitslag en irritatie snel verminderen.

Toepassing

Het product heeft een gelstructuur, die snel intrekt en een verfrissend effect heeft op de huid. De insectengel kan naar behoefte meerdere keren per dag worden aangebracht op de geprikkelde huid. Het product kan ingezet worden bij onder andere:

- Muggenbeten

- Insectenbeten

- Kwallenbeten

- Brandnetelsteken

- Brandhaartjes van de processierups

Fagron Processierupsgel is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en veilig te gebruiken door vrouwen die zwanger zijn.

Exclusief verkrijgbaar bij de (online) apotheek

Lees hier meer!

UA is uitsluitend voor apotheekmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten