6 december 2021

Sudocrem Multi-Expert

Luieruitslag is een alledaags fenomeen bij baby’s. Maar ook de oudere, kwetsbare huid die langdurig in contact komt met urine en ontlasting kan last krijgen van zogenaamde incontinentie-uitslag.

Baby's en kleine kinderen zijn extra kwetsbaar voor luieruitslag tijdens de allereerste ontlasting van baby's, tijdens het tanden krijgen, bij het overgaan van borst- op flesvoeding en wanneer voor het eerst vast voedsel wordt gegeten. 

Maar ook als de huid wat ouder is, dan kan deze net iets meer bescherming nodig hebben. Een oudere huid is dunner en minder veerkrachtig. Incontinentie uitslag komt ook voor bij oudere mensen.

Voor jong en oud

Gelukkig kun je iets doen. Sudocrem Multi-Expert is een medisch hulpmiddel ter behandeling en ter voorkoming van luieruitslag en incontinentie-uitslag bij volwassenen. De bijzondere samenstelling maakt het een uniek product. Het behandelt en voorkomt luieruitslag en incontinentie-uitslag. Bovendien helpt het ook bij een ruwe, schrale en geprikkelde huid en is geschikt om schaafwonden mee te behandelen. Het beschermt, verzacht en helpt bij een rode en kwetsbare huid. De fijne geur komt van lavendelolie.  Sudocrem bevat geen parfum.

UA is uitsluitend voor apotheekmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten