18 maart 2019

Senior Apothekersassistent / Farmakundige

In de Veterinaire apotheek

Voor een leidinggevende functie met aandachtsgebied logistiek
(0,8 – 1,0 fte)

Functie

Je gaat als teamleider werken bij de enige Veterinaire Apotheek in Nederland. De apotheek verzorgt de inkoop, productie en distributie van diergeneesmiddelen voor verschillende faculteit verbonden klinieken (gezelschapsdieren, paard en landbouwhuisdieren). Het is een bijzondere apotheek die overeenkomsten heeft met zowel een ziekenhuisapotheek als een openbare apotheek. De apotheek heeft een productieafdeling, een laboratorium, verzorgt distributie naar de afdelingen van de kliniek en heeft een balie waar eigenaren medicijnen komen halen voor hun dieren. De apotheek is nauw betrokken bij de patiëntenzorg en apothekers nemen deel aan multidisciplinaire overleggen en opgenomen patiënt besprekingen. Onderwijs aan diergeneeskundestudenten behoort tot de hoofdtaken van de apotheek.

Verder wordt voorlichting gegeven aan studenten, dierenartsen en medewerkers van de facultaire klinieken, aan patiënteigenaren en aan externe dierenartsen en andere betrokkenen. Bovendien is de apotheek een informatiepunt voor dierenartsen en patiënteigenaren in heel het land.

Je hebt een operationeel leidinggevende rol en bent verantwoordelijk voor de dagelijkse planning en aansturing van de apothekersassistenten, de coördinatoren en de overige medewerkers. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het logistieke en administratieve proces m.b.t. voorraadbeheer, inkoop en leveringen aan interne en externe afnemers. Het ondersteunen van de bijbehorende interne controles en het verzamelen van managementinformatie zal ook tot jouw taken gaan behoren. Je gaat uitmaken van een team van medewerkers met hart voor de apotheek en voor elkaar, collega's die gezamenlijk werken aan een apotheek die steeds beter inspeelt op de wensen van klanten.

Profiel

  • Je hebt een opleiding tot apothekersassistent behaald en deze aangevuld met een hbo-opleiding Farmakunde of een vergelijkbare passende opleiding.
  • Je hebt affiniteit met leidinggeven.
  • Je bent communicatief sterk en resultaatgericht.
  • Je bent enthousiast en gedreven.
  • Je werkt gedisciplineerd en planmatig.

Aanbod

Het betreft een aanstelling van 0,8 – 1,0 fte voor de duur van één jaar. Bij goed functioneren hoort verlenging tot de mogelijkheden. Het salaris bedraagt minimaal € 2.579,- en maximaal € 3.445,- (schaal 8 cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk hier voor meer informatie werken bij de Universiteit Utrecht.


Over de organisatie

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken collega's uit diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.

De faculteit Diergeneeskunde is de enige instelling in Nederland die dierenartsen opleidt. Daarnaast werken onderzoekers samen aan vernieuwend, wetenschappelijk onderzoek rondom de thema's One Health, One Medicine en Veterinary Biomedicine. Bovendien levert de faculteit specialistische klinische zorg in het grootste academische dierenziekenhuis van Europa: Universitair Diergeneeskundig Centrum Utrecht. Aandacht voor ziekte, gezondheid en welzijn van het dier en zijn omgeving vormt de basis onder de drie pijlers van onze faculteit: onderwijs, onderzoek en diergezondheidszorg. De faculteit telt 1.500 studenten en 900 medewerkers.

De apotheek is gecertificeerd (NEN-ISO 9001:2015) en zet momenteel de laatste stappen om geheel conform GMP-z te produceren. In de apotheek zijn momenteel vier staf (ziekenhuis)apothekers, twee projectapothekers, een teamleider (vacature), twee coördinatoren, negen apothekersassistenten en drie overige medewerkers werkzaam.


Aanvullende informatie

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Inge van Geijlswijk (hoofd Apotheek), via i.m.vangeijlswijk@uu.nl.


Solliciteren

Heb je interesse om te solliciteren? Stuur je motivatiebrief en cv toe deze sollicitatielink.


Reageren uiterlijk 30/04/2019

UA is uitsluitend voor apotheekmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten