12 oktober 2018

Quality Affairs Assistant

Mylan B.V., gevestigd in Amstelveen, is op zoek naar een Quality Affairs Assistant voor de afdeling Quality Affairs, bestaande uit 8 mensen.

Wie zijn wij?

Mylan is een dynamisch, internationaal bedrijf  dat betaalbare geneesmiddelen van hoge kwaliteit maakt. We zijn zeer divers met meer dan 7.500 produkten en hebben zowel  receptgeneesmiddelen als zelfzorggeneesmiddelen en gezondheidsproducten zoals CB12 en Prioderm in ons portfolio. Bij Mylan Nederland in Amstelveen werken ongeveer 100 mensen in een open en informele sfeer. Om een goede indruk te krijgen van wat wij allemaal doen kijk op www.mylan.nl voor meer informatie.


Over de functie

Waar zijn we naar op zoek?

We gaan ervan uit dat je je eigen taken goed kan plannen en organiseren.

Op die manier lever je een belangrijke bijdrage aan de eerste controle van de vrijgifte van de producten en aan het functioneren van het Quality Affairs team.

Wat zijn de belangrijkste taken van de Quality Affairs Assistant? 

Je controleert de documenten van inkomende producten op compleetheid en voert ook controles uit op de juistheid. Mogelijke problemen/ vertragingen worden gesignaleerd en opgevolgd en, indien nodig, afgestemd met andere leden van het team. Het aannemen en opvolgen van binnenkomende kwaliteitsklachten van patiĆ«nten en (ziekenhuis)apotheken is ook een belangrijk onderdeel van je takenpakket. Verder heb je  overleg met andere afdelingen intern en ook telefonisch overleg of email-correspondentie met andere vestigingen in het buitenland.

Wat is je achtergrond?

Bij voorkeur ben je een apothekers-assistent(e) of farmakundige of heb je een vergelijkbaar opleidingsniveau. Het liefst breng je een aantal jaren praktijkervaring mee uit de (ziekenhuis)apotheek.

Welke vaardigheden breng je mee?

We zijn op zoek naar een team-player! Je houdt ervan nauwkeurig te werken en haalt voldoening uit het voorbereiden van vrijgiftes van producten en het helpen van andere teamleden. Verder vind je het belangrijk om kwaliteitsklachten goed op te volgen. Je kan over het algemeen met iedereen goed overweg, maar bent niet bang je eigen mening te geven waar nodig. Je hebt een goede beheersing van het Nederlands en kan je ook goed redden in het Engels.

Als je interesse hebt in deze functie, neem dan contact op met Anja Ledderhof, Head of Quality Affairs, via anja.ledderhof@mylan.nl

UA is uitsluitend voor apotheekmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten