24 februari 2022

Profiteer tijdens de Fagron Lente actie van kortingen en spaar voor vrolijke cadeaus

Koning Winter wordt met een aantal stormen ons land uit gedreven en maakt plaats voor de lente. En dat betekent dat de dagen langer worden, fluitende vogels als we ontwaken en fleurige narcissen en krokussen in het gras. Tijd om er-op-uit te trekken en te gaan genieten van de lente, binnen en buiten. Spaar daarom de hele maand maart voor vrolijke cadeaus bij Fagron.De hele maand maart spaar je automatisch punten bij iedere bestelling van één van onze actieproducten op www.fagron.nl. De gespaarde punten kun je aan het einde van de maand inwisselen voor vrolijke cadeaus voor jezelf of voor het team.

Zo kun je sparen voor bloemen, heerlijke bonbons, een wijnkoeler, een mini speaker of voor een FRUIT OP JE WERK abonnement. Of wat te denken van een dagje naar de Efteling, juist nu met het lenteweer in aantocht.

Voor deze Lenteactie hebben wij producten geselecteerd die meedoen aan de spaaractie. Hieronder een kleine greep uit ons veelzijdige assortiment.

Fagron Cremes

Cremes en zalven

Fagron biedt een uniek assortiment waarmee in elke huidverzorgingsbehoefte kan worden voorzien. De producten bieden een specifieke meerwaarde voor de huid en zijn geproduceerd volgens farmaceutische standaarden.

Fagron Sysrpend2

SyrSpend® SF

Met de SyrSpend® SF Kits is altijd een totaaloplossing op voorraad voor het snel en eenvoudig bereiden van suspensies met gegarandeerde kwaliteit en stabiliteit. De SyrSpend® SF Kits bevatten een afgemeten hoeveelheid van een API en suspensiebasis in poedervorm voor reconstitutie. Bekijk het volledige assortiment op onze webshop.

Fagron Badproducten

Fagron Bad & Douche producten

Het is erg belangrijk om de huid goed te verzorgen. De Bad en Douche producten van Fagron bevatten huidvriendelijke formuleringen geschikt voor verschillende huidtypen.

Vier het voorjaar.

UA is uitsluitend voor apotheekmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten