9 april 2019

PharmaLead biedt apothekersassistenten veel ontwikkelmogelijkheden

Met een breed scala aan vakinhoudelijke en persoonlijke trainings- en ontwikkelmogelijkheden voorziet PharmaLead in de ontwikkelbehoefte van apothekersassistenten. Een leven lang leren, zowel qua persoonlijke ontwikkeling als in je werk, is tegenwoordig de norm, daar investeren we graag in.

Dit is de reden dat PharmaLead dit jaar is begonnen met het opzetten van het Lead Healthcare Lab. In het Lead Healthcare Lab bieden we collega’s verschillende online opleidings- en trainingsmogelijkheden. Zo krijgen onze professionals onbeperkt toegang tot de Online Academy. 

De Online Academy (NCOI) is één van de beste partijen als het gaat om online leren en biedt toegang tot meer dan 200 verschillende trainingen, webinars en podcasts. Denk aan vakgebieden als Persoonlijke Effectiviteit, Vitaliteit, Projectmanagement, maar ook Hobby & Vrije Tijd. Je kunt zelf bepalen waarin je je wilt verdiepen en wanneer je leert: thuis, onderweg of in je pauze.

De trainingen kun je in kleine blokken van 10 minuten per dag volgen, maar ook in een dagdeel. Je doet dus in een korte tijd kennis en vaardigheden op, die je direct kunt inzetten in je dagelijkse bezigheden.

Italiaans

Collega-apothekersassistente Patricia Rovers-Janssen wil al heel lang Italiaans leren. Via de online Academy is ze begonnen met een training Italiaans voor beginners. Een logische eerste stap:

“Ik heb dit altijd al willen doen, omdat ik Italiaans de mooiste taal vind die er is. Er zit een bepaalde passie in hoe Italianen met elkaar communiceren. In september ga ik voor het eerst naar Italië en ik wil de uitdaging aangaan om daar een simpel gesprek te kunnen gaan voeren.

Graag zou ik ook nog cursussen over medicatiereviews willen doen. Ik vind het fijn dat PharmaLead deze mogelijkheden tot scholing aanbiedt zodat ik mezelf kan blijven ontwikkelen!”

Een mooi voorbeeld van hoe je jezelf kunt blijven ontwikkelen én je jouw werkplezier vergroot.

(Gesponsord bericht)

UA is uitsluitend voor apotheekmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten