25 mei 2023

Patricia gaat met plezier naar haar werk. Zo hoort het. 

Bij Lead Healthcare zetten wij ons dagelijks in voor jouw werkgeluk. Zodat jij kunt doen wat je het liefste doet: mensen helpen. Dan zorgen wij op onze beurt weer voor jou. Lees hier de ervaringen van Patricia!

Patricia werkte jarenlang in de drogisterij. Als snel merkte ze dat ze meer in haar mars had. Ze besloot zich om te scholen naar apothekersassistente om zo haar volledig potentieel te benutten. En dat bleek een goede keuze. Niet alleen voor haar carrière, maar ook voor haar persoonlijke groei. Patricia bloeide op. En niet zo’n beetje ook, ze is nu zelfverzekerder dan ooit.


“In 2016 was het tijd voor mijn carrièreswitch. Ik haalde mijn papieren en begon bij een apotheekketen. De vastigheid was fijn, de werkdruk minder. Regelmatig kwam ik mensen van Lead Healthcare tegen op de werkvloer. Na veel enthousiaste geluiden, besloot ik zelf ook de sprong te wagen. 

Doordat ik nu vaak in een andere apotheek sta, neem ik geen werk meer mee naar huis. Bij opdrachtgevers word ik met open armen ontvangen én bedankt. Dat maakt mijn werk extra dankbaar. En uitdagend, want in elke apotheek leer je elke dag opnieuw.

Zelf kom ik altijd met een open blik binnen in de apotheek. Als ik verbeterpunten zie, dan deel ik die. Laatst werd daar gelijk wat mee gedaan, dat voelt bijzonder. Ik ben niet alleen bezig met de ontwikkeling van de apotheek, maar ook van mezelf. Ik zou dolgraag nog willen leren baxteren: een ander proces van geneesmiddelendistributie. Dat is een welkome afwisseling met het baliewerk. En juist dat geeft me energie!

Sinds ik bij Lead Healthcare werk ben ik enorm gegroeid. Van een beetje onzeker naar zelfverzekerd en assertief. Als ik in de apotheek sta kan ik de hele wereld aan. Hoe dat komt? De collega’s bij Lead Healthcare kennen me goed en staan altijd achter me. Ook als iets misschien minder goed gaat in de apotheek. Het wederzijdse vertrouwen is enorm. Het voelt goed om jezelf te ontwikkelen én volledige steun te krijgen van je werkgever.”

UA is uitsluitend voor apotheekmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten