7 april 2021

Optimale bescherming van Hansaplast

Een wondje, een snee of een schaafwond? Hansaplast pleisters heeft een volledig assortiment en biedt de juiste pleister voor verschillende soorten wonden.

Hansaplast pleisters bieden de zekerheid van het unieke Bacteria Shield, die 99% van vuil en bacteriën blokkeert.* Hiermee voorkom je infectie van de wond.

Een pleister met het Hansaplast Bacteria Shield is zeer waterafstotend, heeft een sterke kleefkracht en is gemaakt van nauw geweven materiaal, waardoor het in staat is om 99% van vuil en bacteriën te blokkeren.*

De meest voorkomende wond is de snijwond. We zien dit soort wonden bijvoorbeeld vaak bij klussers en mensen die graag koken. Een ideale pleister hiervoor is de Hansaplast Elastic 20 strips.

Deze pleister heeft elastisch textielweefsel en is uitermate geschikt voor snijwonden en schaafwonden. Het materiaal rekt mee met de bewegingen van de huid en het niet-klevende wondkussen beschermt de wond en werkt schokdempend. De sterke kleefkracht zorgt ervoor dat de pleister netjes rondom de wond blijft zitten.

*Hansaplast pleisters beschermen tegen vuil en bacteriën

UA is uitsluitend voor apotheekmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten