13 oktober 2021

Teva heeft slimme vernieuwde verpakkingen

Zorg voor de juiste informatie in de apotheek.

Wij begrijpen dat een omzetting van verpakking vragen kan oproepen bij de patiënt. Gelukkig blijven de vernieuwde verpakkingen zeer herkenbaar voor bestaande patiënten die de voorgaande verpakking gebruikten. Ondanks dat wil Teva de patiënt en de apotheek hierbij toch graag ondersteunen en daarvoor zijn verschillende materialen beschikbaar. Hiermee zorg je voor optimale communicatie in de apotheek.

  • Compacte folder en posters
  • Informatieve video’s voor op de schermen
  • Wobbler voor op het schap

Al deze materialen zijn kosteloos aan te vragen.

Aan de vernieuwde verpakkingen zijn ook nieuwe features toegevoegd.  Deze features worden uitgelegd in de ondersteunde materialen.

Nieuwe features om het juist medicatiegebruik te bevorderen:

  • Pictogrammen van de toedieningsvorm
  • Verkorte indicatie bij zelfzorgproducten


De opgefriste verpakkingen houden hun herkenbaarheid, zoals de unieke kleurcombinatie, om de overgang voor patiënten te vergemakkelijken. Ga naar het actuele overzicht om de producten te bekijken en die al over zijn gegaan naar de vernieuwde verpakking. Deze informatie is op basis van wat er vanuit Teva is uitgeleverd aan de groothandel. Het kan zijn dat de groothandel op dat moment nog oude verpakkingen op voorraad heeft. Dit zal dan in de loop van de tijd omgezet gaan worden.
TEVAS-NL-00034

Zorg voor de juiste informatie in de apotheek.

Bestel de gratis materialen via my.teva.nl of mail naar customerservice@teva.nl

my.teva.nl

UA is uitsluitend voor apotheekmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten