14 februari 2020

Nieuw van Voltaren

Voltaren Emulgel Extra Sterk 2,32% verlicht de pijn in gewrichten en heeft een grotere concentratie van het werkzame bestanddeel (diclofenac), waardoor de gel slechts om de 12 uur hoeft worden aangebracht. Voltaren Emulgel Extra Sterk 2,32% dringt diep en aanhoudend in de huid door.

Last van gewrichtspijn?

Voltaren Emulgel kan de oplossing zijn! Voltaren Emulgel wordt gebruikt voor de verlichting van milde tot matige gewrichtspijn aan knieën en vingers. Voltaren Emulgel bevat de werkzame stof diclofenac, wat zowel pijnstillend als ontstekingsremmend werkt. Bovendien is Voltaren Emulgel makkelijk smeerbaar, het wordt snel opgenomen en dringt diep door tot in de kern van de gewrichtspijn.

Nieuw: Voltaren Emulgel Extra Sterk 2,32% gel

Dit product bevat een grotere concentratie werkzame stof diclofenac, waardoor je de Emulgel maar één keer per twaalf uur hoeft aan te brengen. Breng Voltaren Emulgel Extra Sterk ’s ochtends en ’s avonds aan voor 24 uur pijnverlichting.

Voltaren Emulgel 2,32% bij gewrichtspijn van knie en vingers (diclofenac diethylammonium) is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter. Niet gebruiken tijdens het derde trimester van de zwangerschap.


(Gesponsord bericht)

UA is uitsluitend voor apotheekmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten