22 september 2020

NIEUW: Krachtig tegen keelpijn: TrachSil met een unieke 3-in-1 combinatie

Het griepseizoen komt ieder jaar weer voorbij, dus een fikse verkoudheid en een zere keel zijn eigenlijk elk jaar wel een gegeven. Je kan je klanten helpen om voorbereid te zijn. Naast zakdoekjes voor in de tas of de jaszak, kan je ze ook TrachSil adviseren.

Keelpijn is de pijn die ontstaat bij irritatie, oppervlakkige beschadiging of plaatselijke ontsteking. Keelpijn kan verschillende oorzaken hebben maar is altijd onprettig. Het is in ieder geval altijd verstandig om de keel vochtig te houden. Maar er is ook iets aan te doen.

TrachSil zuigtabletten zijn effectief, dankzij de unieke 3-in-1  combinatie die verzachtend, pijnstillend en antibacterieel werkt.

TrachSil, unieke 3-in-1 combinatie

Pijnstillend: TrachSil bevat lidocaĆÆne-hydrochloride, een werkzame stof met een lokaal pijnstillend effect. Het keelslijmvlies wordt hierdoor minder gevoelig voor pijn.

Verzachtend: Zuigen op een TrachSil zuigtablet activeert de aanmaak van speeksel en stimuleert de keeldoorbloeding en dat werkt verzachtend.

Antibacterieel: De werkzame stoffen 2,4-dichloorbenzylalcohol en amylmetacresol in TrachSil hebben beide een antibacteriƫle, maar ook een antivirale werking.

Zie de verkorte SPC 

(Gesponsord bericht; TRAC-NL-0002)

UA is uitsluitend voor apotheekmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten