20 april 2023

NIEUW: Fagron Derma Milde shampoo & Milde conditioner

Met de focus op farmaceutische kwaliteit en de veiligheid van ingrediënten heeft Fagron Derma deze Milde shampoo en Milde conditioner ontwikkeld voor patiënten met een kwetsbare hoofdhuid. Beide producten zijn geschikt voor toepassing bij eczeem of psoriasis op de hoofdhuid.

Rijk aan verzorgende en verzachtende ingrediënten zoals; tarweproteïne, bisabolol en panthenol (pro-vitamine B5) voor directe kalmering van de geprikkelde hoofdhuid en zijdezacht haar. De Milde shampoo en Milde conditioner zijn parfumvrij en de verpakking van beide tubes bestaat voor 50% uit gerecycled plastic.

Wat is gehydrolyseerde tarweproteïne?

Gehydrolyseerde tarweproteïne is een natuurlijke keratine. Gehydrolyseerde tarweproteïne is rijk aan vitamine E en aminozuren waardoor het een herstellend effect heeft op zowel de hoofdhuid als het haar. Het helpt de hoofdhuid meer vocht vast te houden waardoor deze minder droog wordt en schilfering vermindert.

Wat is bisabolol?

Bisabolol is een natuurlijk ingrediënt afkomstig van de kamille plant. Bisabolol draagt bij aan het herstellen en verbeteren van de conditie van het haar. Na het toepassen van de Milde conditioner is het haar zachter, gladder en gemakkelijker doorkambaar. Naast het herstellen en verbeteren van (beschadigd) haar is bisabolol in staat om de hoofdhuid te kalmeren en te verzachten.

Wat is panthenol (pro-vitamine B5)?

Panthenol is een vitamine B-precursor (pro-vitamine B5). Panthenol heeft vochtbindende en ontstekingsremmende eigenschappen. Panthenol draagt bij aan het beschermen van de barrièrefunctie van de hoofdhuid waardoor deze wordt gekalmeerd en verzacht. Tevens zorgt panthenol, samen met de gehydrolyseerde tarweproteïne voor het verbeteren van het vochtvasthoudend vermogen van de hoofdhuid.

Exclusief verkrijgbaar bij de (online) apotheek.

Lees hier meer!

UA is uitsluitend voor apotheekmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten