14 juni 2022

winnaars vier boeken ‘Alles loopt op (vet)rolletjes’ van Sharon Piket.

Sharon is docent Apothekersassistent met een liefde voor de leukste campings van Nederland. Haar avonturen die ze samen met haar kinderen beleeft, lees je terug in dit boek. Net als vele leuke tips voor activiteiten in de omgeving.

Hi hardwerkende apothekersassistent!

Het is tijd voor ontspanning. Hoe kan dat nou beter dan met een goed boek?

De echte zomermusthave. Naast mijn werk als docent Apothekersassistent ga ik graag met mijn kinderen op pad. Nu wil het dat ik eind 2020 een heuse sleurhut op de kop hebt getikt. Vorig jaar ben ik met sleurhut en al door Nederland gecrost om de leukste campings te bezoeken. Heel soms sloten mijn man, vriendinnen of familie aan. Soms dachten mensen ‘Waar begin je toch aan met twee kinderen en een caravan op pad?’ Het ging niet allemaal van een leien dakje, maar dan was het verhaal ook helemaal niet zo leuk geweest.

In het boek staan de campings die ik in 2020 en 2021 heb bezocht. In het verhaal neem ik je mee naar wat er bij deze campings te doen is. Ik vind het erg leuk om de omgeving te ontdekken en blijf niet zo graag op mijn bips zitten. Er staan dan ook een aantal toffe activiteiten beschreven in het boek.

Je leert ook mijn ‘crew’ kennen. We hebben allemaal onze eigenaardigheden. Niks is mijn familie of vriendinnen te gek. Sterker nog: tegenwoordig steekt de een de ander aan. Ook mijn liefde voor dieren is goed terug te vinden in de activiteiten.

Het boek is erg herkenbaar als moeder, vriendin en vooral gewoon als vrouw. Bij wie gaat het nou vlekkeloos? Ik hoop dat je net zoveel plezier beleeft aan het lezen van mijn avonturen als dat wij dat hebben gedaan.


DE GELUKKIG WINNAARS ZIJN:

Maaike Leusen
Natasja van der Greft
Michelle Heemskerk
Lenny van der Ende
Van harte gefelicteerd, Sharon stuurt jullie het boek zsm toe.
Wil je al mijn avonturen volgen? Volg mij dan op instagram onder de naam oppadmetshar.

UA is uitsluitend voor apotheekmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten