2 februari 2023

KNMP neemt per vandaag het vakblad voor apothekersassistenten UA over

Met deze overname kan de KNMP ook apothekersassistenten van waardevolle informatie voorzien over nieuwe ontwikkelingen binnen de farmacie, als belangrijke ondersteuning bij hun dagelijkse zorg voor patiënten.

Het blad UA verschijnt 6 keer per jaar. De website www.ua.nl en de nieuwsbrief zijn het online verlengstuk. Via deze kanalen worden de bezoekers en abonnees wekelijks geïnformeerd over relevante kwesties die spelen binnen het vakgebied.

KNMP-voorzitter Aris Prins: “We zijn zeer verheugd om UA toe te voegen aan het producten- en dienstenportfolio van de KNMP. Het is mooi dat we vanaf het tweede nummer van UA van 2023, dat in april verschijnt, apothekersassistenten tweemaandelijks een eigen professioneel vakblad kunnen bieden.”

H&B Multimedia directeur Gonnie Petstra: “Na zeven jaar verantwoordelijkheid voor het vakblad UA, is het zeer fijn dat we UA nu aan de vertrouwde handen van de KNMP kunnen overdragen. De KNMP kent de markt én de doelgroep als geen ander. Het vakblad zal hierdoor inhoudelijk verder gebracht kunnen worden en de apothekersassistenten zullen daarmee ook in de toekomst verzekerd zijn van een fijn, prettig leesbaar en inhoudelijk sterk vakblad.”

De eerste editie van UA staat nog onder het redactionele toezicht van H&B Multimedia. De KNMP verzorgt de redactionele invulling vanaf de tweede editie.

UA is uitsluitend voor apotheekmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten