1 juni 2022

Is Fagron voor jou ook het beste medicijn?

Fagron stelt wereldwijd medicatie op maat beschikbaar. Onze medewerkers zetten zich dagelijks in om met een breed portfolio aan innovatieve, gepersonaliseerde producten meer behandelopties beschikbaar te stellen. Dit doen we voor, en in nauwe samenwerking met, artsen, apothekers en patiënten.

Fagron gaat altijd - met als ultiem doel de kwaliteit van leven van de patiënt te verbeteren - op zoek naar de beste oplossing. En dit doen we het liefst samen met jou – zo kunnen we heel concreet op elke specifieke situatie ingaan, en komen we samen zo dicht mogelijk bij de behoefte van de patiënt om hun kwaliteit van leven te verbeteren.

Ook voor het milieu de beste oplossing

Fagron doet er alles aan om een positieve bijdrage te leveren aan het verbeteren van het milieu.

Fagron Nederland ondertekent de Green Deal Duurzame Zorg. Samen zetten we ons in voor het verduurzamen van de zorg, nu en in de toekomst! Spillage in medicatie verminderen, CO2 uitstoot reduceren, elektriciteit opgewekt door zonnepanelen op ons dak en nog veel meer. Bekijk onze video hier!

In 2022 heeft Fagron de eerste duurzame tubes van bioplastic geïntroduceerd, gewonnen uit 100% suikerriet. Hierdoor wordt de uitstoot van CO2 verkleind en het milieu minder belast. Klinkt goed? Vraag hier gratis een product in onze duurzame tube aan!Weten of Fagron ook voor jou de beste oplossing heeft?

Laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met je op voor een vrijblijvend gesprek

Klik hier!

UA is uitsluitend voor apotheekmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten