31 januari 2019

Hansaplast Spiral Heat

Een lang bewezen complementaire behandeling bij pijnklachten en gespannen spieren is de toepassing van warmte. De Hansaplast Spiral Heat flexibele warmtepleisters zijn speciaal ontwikkeld om de voordelen van warmte en beweging te combineren.

Moderne tijden, moderne aandoeningen: veel mensen die op kantoor werken hebben last van rug-, nek-, en schouderpijn. Maar ook ouderen en mensen die heel actief zijn hebben regelmatig  pijnklachten. Onze spieren en gewrichten spelen hierbij een belangrijke rol.

Spieren kunnen zelf de oorzaak zijn van pijnklachten zoals bij verrekking of overbelasting. Wat de oorzaak ook is voor het ontstaan van de pijn, veel mensen gaan automatisch in een beschermende modus om de pijn te verminderen. Bij last van gewrichten raden deskundigen echter aan om vooral in beweging te blijven. Zo houd je namelijk je knieën, ellebogen, polsen, rug en nek zo soepel mogelijk. 

Een lang bewezen complementaire behandeling bij pijnklachten en gespannen spieren is de toepassing van warmte. Warmte stimuleert de lokale bloedcirculatie, waardoor spieren en gewrichten regenereren en herstellen van de inspanning. De Hansaplast Spiral Heat flexibele warmtepleisters zijn speciaal ontwikkeld om de voordelen van warmte en beweging te combineren.

Ontdek de warmtepleisters speciaal voor rug- en nekklachten

De Hansaplast Spiral Heat flexibele warmtepleisters voor de nek en rug zijn ontworpen volgens de contouren van het lichaam om goed op zijn plaats te blijven en zich aan te passen aan bewegingen ongeacht de activiteit. De pleisters zijn behalve voor de rug en nek ook ideaal voor op een heup of schouder.

Ontdek ook de warmtepleisters voor kleinere spieren of gewrichten

Naast een warmtepleister voor rug en nek bestaat er ook een andere variant: de Hansaplast Spiral Heat flexibele warmtepleisters Multipurpose. De warmtepleister is ontworpen voor gebruik op kleinere delen van het lichaam zoals polsen, knieën en ellebogen, maar ook ideaal voor kuit en hamstring. Deze kunnen gericht op de pijnlijke spier worden geplakt.

Spiral Heat, de eerste flexibele warmtepleister die met je meebeweegt!

(Gesponsord bericht)

UA is uitsluitend voor apotheekmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten