7 juni 2019

Gekoppeld via Professional Partners: een goede match

Hoofdassistent Productie Quint van Eekeres had een apothekersassistent nodig en werd door Professional Partners ‘gekoppeld’ aan Annemiek Bakker. Beiden zijn supertevreden over de service.

Als hoofdassistent Productie in de ziekenhuisapotheek van UMC Amsterdam, locatie VUmc, heeft Quint van Eekeres al ruim ervaring met detacheringen. “Dat is een uitstekende manier om snel aan tijdelijk personeel te komen”, vindt hij. Toch was hij niet altijd tevreden over de service. “Vraag en aanbod sloten niet altijd goed op elkaar aan, en er waren ook voorwaarden die ik niet zo sympathiek vond.” Toen Professional Partners op zijn pad kwam, was er dus voldoende reden om dit detacheringsbureau in de arm te nemen. Naar volle tevredenheid. “Alles gaat heel professioneel en in goed overleg, met prettige voorwaarden. En over de apothekersassistenten die hier inmiddels via Professional Partners werken, zijn we heel tevreden.”

Goed gevoel

Annemiek Bakker is een van de apothekersassistenten die via Professional Partners bij Quint op de afdeling werkt. Ze had na de openbare apotheek bewust gekozen voor ziekenhuisfarmacie, maar wilde zich na een aantal jaren in FPZ weer verder ontwikkelen. “Ik heb mijn Linked-In profiel gezet op ‘werkzoekend’ en werd toen onder andere benaderd door Myrte van Professional Partners. Het was een goede match. Ik heb bij dit bedrijf een goed gevoel in vergelijking met andere bedrijven waar ik op gesprek ben geweest.”

Op de afdeling Productie bereidt Annemiek cytostatica en werkt ze als coördinator van de cytostaticabereidingen. “Fijn dat het hier zo groot is”, vindt Annemiek. “Dat geeft veel mogelijkheden om me te ontwikkelen. Binnenkort krijg ik ook de gelegenheid om nucleaire bereidingen te gaan doen, dat is voor mij nieuw.” Ze wordt ook betrokken bij projecten.

Het is Annemieks tweede opdracht via Professional Partners en ze is heel tevreden. Andersom is Quint tevreden met Annemiek. “Ze heeft veel in haar mars en pikt het snel op. Ze is dus heel goed inzetbaar. Wij leren ook van haar! Zo kan ze straks ook ons lean-proces weer wat bijsturen, want daarin heeft ze veel ervaring en zelfs een green belt.”

Voorbereid

“De professionals die ik via Professional Partners krijg, zijn goed voorbereid en matchen goed met de vacature”, vindt Quint. “Ze weten wat de bedoeling is. Dat was bij andere bureaus wel eens anders. Dan wisten ze niet dat ze op Productie kwamen of ik kreeg voor cytostaticabereiding assistenten die hoogzwanger waren.” Annemiek beaamt dat ze als professional goed wordt voorbereid door Professional Partners: “Dat is voor ons ook heel fijn; je wit ook weten waar je heen gaat.”

Één

De opdracht was aanvankelijk voor een halfjaar, maar na een maand werd Annemiek gevraagd of ze een jaar wil blijven. En dat wil ze graag: “Er is hier genoeg uitdaging voor mij.” Detachering is lang niet altijd voor korte invalbaantjes, het kan ook voor langere tijd zijn, vertellen beiden. Dat is ook prettig voor de sfeer op de afdeling. Annemiek: “Ik voel me niet ‘de detacheringskracht’, maar één met het team.” Dat is ook Quints streven: “dat mensen voor elkaar openstaan en leuk met elkaar omgaan.”

Zie ook: Zet jij net dat stapje meer?

(Gesponsord bericht)

UA is uitsluitend voor apotheekmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten