27 oktober 2022

Fagron Derma: ‘Goed smeren is een kunst’

Om een positieve bijdrage te leveren aan de ‘smeer’-trouwheid van kinderen met een huidaandoening lanceert Fagron Derma ‘Goed smeren is een kunst’. Hiermee helpen we kinderen op een speelse wijze hun smeermomenten niet te vergeten, dit alles voor het verbeteren van de therapietrouw en de kwaliteit van leven van het kind.

‘Goed smeren is een kunst’ is sinds kort óók beschikbaar voor apotheken die het Fagron Derma assortiment afnemen. De materialen van ‘Goed smeren is een kunst’ zijn gratis voor zowel de apotheek* als de patiënt. Fagron Derma levert deze materialen als service met één doel: minder kinderen met levensbeperkende klachten door een huidaandoening!

Hoe ziet het ‘Goed smeren is een kunst’ pakket voor de apotheek eruit?

Bij aanvraag van ‘Goed smeren is een kunst’ ontvang je een pakket voor 25 kinderen. Waar bestaat dit pakket uit? 25 dierrijke smeerkalenders, welke werken als een beloningssysteem, vormen de basis van het ‘smeerplan’. De smeerkalenders zijn beschikbaar in drie varianten en vertegenwoordigen ieder één gehele maand. Op het smeerreceptkaartje schrijft je als apotheek de voorgeschreven behandeling van de betreffende arts uit. Smeert het kindje volgens het smeerrecept? Dan mag hij of zij aan het einde van de dag met een stempel naar keuze de dag afstempelen van de poster. Aan het einde van de maand heeft het kindje een eigen kunstwerk vol stempels gecreëerd!

Maar er is meer… 25 stuks kleurrijke stickervellen om de indifferente crèmes en zalven mee op te fleuren, 25 stickers voor op de badkamerspiegel ter herinnering van de smeermomenten én….

Als het kindje met ouder/verzorger een opvolgende keer langskomt in de apotheek voor een herhaalrecept en de vol gestempelde poster toont aan de apotheker of apothekersassistent, ontvangt hij of zij een pluche knuffeldier naar keuze! Je ontvangt in het pakket 25 kleine, pluche knuffeldieren. Zijn de materialen op? Nieuwe materialen zijn kosteloos aan te vragen.

Geïnteresseerd in ‘Goed smeren is een kunst’?
Vraag ‘Goed smeren is een kunst’ kosteloos aan!

Stuur de aanvraag naar: [email protected]

Wij zorgen ervoor dat je het pakket spoedig in de apotheek* ontvangt!

Vraag hier uw pakket aan
*De materialen van ‘Goed smeren is een kunst’ zijn kosteloos voor apotheken die werken met het indifferente portfolio van Fagron, of de ambitie hebben om het indifferente portfolio van Fagron af te gaan nemen.

UA is uitsluitend voor apotheekmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten