31 januari 2023

Een betrokken werkgever is het halve werk!

Apothekersassistente Gina zocht na 27 jaar uitdaging binnen haar vak. Dat vond ze bij Lead Healthcare: ‘elke dag is een verrijking van je kennis. De ene dag sta je in de openbare apotheek, en dan weer in een distributie apotheek.’ Haar tip voor langdurig werkgeluk? Zoek afwisseling én een fijne werkgever!

Uitdaging in het vak

Na 27 jaar als apothekersassistente ging Gina op zoek naar uitdaging binnen haar vak. Dat heeft ze inmiddels gevonden. Bij Lead Healthcare geniet ze van elke dag. Gina vertelt over haar passie voor het vak: ‘mijn hart ligt bij de poliklinische apotheek. De complexiteit van de medicatie vind ik ontzettend leuk. Elke dag is een enorme verrijking van je kennis. Je staat de ene dag in een openbare apotheek en dan weer in een distributie apotheek.

Laatst stond ik voor het eerst in 27 jaar in een apotheekhoudende huisartsenpraktijk. Voor één dag runde ik de apotheek in mijn eentje. De korte lijnen met de artsen zelf en nieuwe werkzaamheden vond ik leuk. Ik vind het bijzonder dat ik na al die jaren nog steeds nieuwe dingen leer.

Groot team collega’s

‘Jij hebt helemaal geen collega’s, dat lijkt me niks.’ Dat krijg ik regelmatig te horen. Maar niets is minder waar. Ik heb juist heel veel collega’s. Van het kantoorteam, mijn collega apothekersassistenten tot aan de collega apothekers op locatie. Wat ik zo bijzonder vind aan werken op verschillende plekken? Je wordt altijd met open armen ontvangen en bedankt aan het einde van de dag. Bij welke baan vind je dit nou? Ik heb altijd zin in mijn werk!

Tijdens mijn werk krijg ik vaak de vraag hoe het is om bij Lead Healthcare te werken. In geuren en kleuren vertel ik dan over mijn ervaring. Wat je geeft krijg je terug. Ik sta klaar voor Lead Healthcare en zij staan altijd klaar voor mij. Lead Healthcare voelt voor mij als een warme deken, het is een tweede familie. Dit komt door de verbondenheid die ze creëren.

Mijn geheim voor langdurig werkgeluk in je vak? Zoek afwisseling én een fijne werkgever. Dan geniet je net als ik van elke werkdag!

Ook op zoek naar afwisseling en een betrokken werkgever? Klik hier; wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s!

UA is uitsluitend voor apotheekmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten