24 mei 2022

Eén Lead Healthcare

Per 21 mei zijn PharmaLead, MediLead, InterLead en Covid Services verder gegaan onder de naam van het moederbedrijf: Lead Healthcare. Zodat we samen de zorg nóg verder kunnen helpen. Ondertussen verliezen we het werkgeluk van onze apothekersassistenten niet uit het oog.

De ervaring van onze zorgverleners

Wij luisteren aandachtig naar de wensen van onze zorgverleners en proberen hier zoveel mogelijk aan te voldoen. Zo zocht Gina na 27 jaar meer uitdaging als apothekersassistente. Die heeft zij gevonden bij Lead Healthcare. De diversiteit van het werken in de openbare apotheek tot de poliklinische apotheek drijft haar. Ze krijgt de ruimte om te genieten van het vak én haar passie. Elke ochtend stapt ze vol energie op haar motor en rijdt ze een nieuwe uitdaging tegemoet.

Bij Lead Healthcare is er voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Voor Marit viel alles op zijn plek toen zij als leerling apothekersassistent aan de slag ging. Ze voelde zich gelijk thuis in de branche en na haar opleiding ging ze op zoek naar nog meer uitdaging. Lead Healthcare bood haar de mogelijkheid een vervolgopleiding te doen: Farmakunde. Ze werkt nu vier dagen per week in de apotheek, en studeert één dag per week. De studie duurt drie jaar, daarna wil Marit projecten in de zorg begeleiden. Én ze wil bij Lead Healthcare blijven werken.

Als zorgverlener bij Lead Healthcare ben je onderdeel van een club. Een grote club van 1000+ collega’s in de zorg. Wij combineren aandacht voor ontwikkeling, gezondheid, lichaam en geest met vitaliteit, fun en verbinding. Want een zorgverlener die werkgeluk en werkplezier ervaart, kan de beste zorg leveren. Zodat we de zorg nóg verder kunnen helpen vernieuwen. Zodat we een langer, gezonder en gelukkiger leven mogelijk kunnen maken. Voor iedereen. Want dat is waar we voor gaan.

Ben jij benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Of wil je ook bij zo’n leuke club werken? Neem dan contact met ons op via [email protected] of bel naar: 035-5430234!

UA is uitsluitend voor apotheekmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten