18 december 2020

DERMASENCE Polaneth: helpt jeuk op het hoofd verminderen

Vooral in de herfst en winter kan droge kamerlucht leiden tot jeuk en wondjes op de gevoelige hoofdhuid. Aan de DERMASENCE Polaneth-lijn zijn er nu twee nieuwe producten voor de hoofdhuid toegevoegd met een anti-jeukformule. Deze helpen direct én op lange termijn om deze problemen te voorkomen.

Voor acute jeuk

DERMASENCE Polaneth Liquid met plantaardige actieve ingrediënten, is speciaal ontwikkeld voor de geïrriteerde en jeukende hoofdhuid en is geschikt voor zowel directe als preventieve verzorging. De verkoelende tonic (die je niet hoeft uit te wassen) heeft een merkbaar, direct effect: jeuk en spanning worden voorzichtig maar snel verlicht en verdere klachten worden voorkomen.

Het anti-ontstekingscomplex ontspant de hoofdhuid en stimuleert het regeneratieproces van de huid. Op lange termijn, versterkt de tonic de huidbarrière.

Milde reiniging van de gevoelige hoofdhuid

DERMASENCE Polaneth Shampoo is ideaal voor de gevoelige hoofdhuid, en ook zeer geschikt voor mensen die leiden aan neurodermatitis en psoriasis. Door het verkoelende- en oppervlakte anastatische effect, worden de symptomen van jeuk en spanning snel en houdend verlicht. Een vocht inbrengende formule – die bestaat uit glycerine en ureum – behoudt het vochtgehalte van de huid; panthenol heeft daarnaast een anti-ontstekings- en rustgevend effect. Tegelijkertijd wordt het herstel van de hoofdhuid gestimuleerd. De tedere shampoo is geschikt voor dagelijkse verzorging.

UA is uitsluitend voor apotheekmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten