13 mei 2020

"Samen kunnen we nog veel groeien"

Claudia Zandhuis nam vorig jaar de drogisterij van haar voormalig werkgever over. "Merkbeleving en vertrouwen creëren als zelfstandig drogist, een moeilijke klus zonder assistentie van een formule! Dat was de reden dat ik me aansloot bij DA."


“Als ondernemer krijg je veel advies, maar ook de ruimte om zelf met initiatieven te komen.”

Claudia Zandhuis, DA Drogisterij & Parfumerie Hattem

Claudia Zandhuis zit al jaren in het drogisterijvak. Vorig jaar april nam ze de drogisterij van haar voormalig werkgever over. Na een korte verbouwing opende ze half april 2019 de deuren in een nieuw jasje: DA Drogisterij & Parfumerie Hattem is een feit.

“De ondersteuning die ik van het DA-hoofdkantoor krijg, maakt voor mij de optelsom 1+1=3.”

“Merkbeleving en vertrouwen creëren als zelfstandig drogist, een moeilijke klus zonder assistentie van een formule! Dat was de reden dat ik me aansloot bij DA. De acquisitiemanager van DA heeft zelf jarenlang een drogist gerund. Hij kent de kneepjes van het vak, iets wat me een goed gevoel gaf. Samen met hem en het hoofdkantoor van DA ging ik aan de slag om mijn nieuwe winkel om te toveren tot een nette, moderne winkel met een positieve uitstraling. Een plek waar mensen graag zijn en met vertrouwen een vraag neerleggen. Dat maakt dit vak zo mooi, mensen helpen met onze kennis en producten.”

“Wat ons onderscheidt? De extra services die we onze klanten bieden. Bijvoorbeeld de consumententhema’s die vanuit het DA-hoofdkantoor georganiseerd worden. Zij zorgen voor de tools en advies, het is aan ons om er iets mee te doen. Maar klanten kunnen ook bij ons terecht voor een pasfoto of voor het zetten van oorbelletjes. Als DA-ondernemer krijg je de ruimte om ook dat soort services te bieden. Je bent toch eigen ondernemer. Dat maakt de formule sterk. Het is een grote club, maar het voelt heel klein. Samen kunnen we nog veel groeien.”

(Gesponsord bericht)

UA is uitsluitend voor apotheekmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten