23 juni 2022

Curanol, voor de verzorging van de huid rond de anus

Voor een goede bloedsomloop is het van belang om de vaatwand soepel en elastisch te houden. Met name tijdens de zwangerschap en de bevalling kunnen de aderen extra aandacht gebruiken omdat ze dan met meer druk te maken hebben dan gebruikelijk.

Tijdens de zwangerschap zijn hormonen extra actief en sommige kunnen invloed hebben op het bindweefsel. Bindweefsel is de bedding waarlangs bloedvaten naar de organen worden geleid. In combinatie met de extra druk op de vaatwanden kunnen dan ontsierende aderen rond de anus ontstaan. Het behoud van een sterke, elastische en soepele vaatwand is dus belangrijk.

Curanol verzorgt en ondersteunt met verschillende producten.

Curanol zalf verzorgt de huid rond de anus van buitenaf.

Curanol tabletten ondersteunen van binnenuit het behoud van soepele en elastische aderen omdat de tabletten vitamine C bevatten. Sterke en elastische bloedvaten behouden zo beter hun vorm en werking.

NIEUW: Curanol hamamelis doekjes voor verzorging en reiniging van de huid rond de anus. De doekjes zijn speciaal ontwikkeld voor aanvullende verzorging en reiniging van de gevoelige huid, na elke stoelgang. Ze bevatten Hamamelis, Aloë Vera, Kamille en Calendula en hebben daardoor een verzachtend, verkoelend en kalmerend effect. Ze zijn dermatologisch getest en zijn bovendien pH-huidneutraal. Ze bevatten geen kleurstoffen, parfum en parabenen en zijn 100% plasticvrij. Ze zijn dus niet alleen goed voor mens maar ook voor milieu! Ze zijn bovendien biologisch afbreekbaar en mogen ook door het toilet worden gespoeld. Dus hygiënisch én gemakkelijk.

Curanol, voor natuurlijke ondersteuning.

UA is uitsluitend voor apotheekmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten