20 april 2023

'Bij Lead Healthcare krijg ik de ruimte'

Liefde voor het vak

Ik had al vroeg liefde voor het vak als apothekersassistente. Toch verloor ik die passie na ruim 10 jaar. Waar ik voorheen altijd enthousiast was, was nu elke dag hetzelfde. Daarnaast had ik een passie voor motors. Deze passie ging zo ver dat ik stopte als apothekersassistente. Ik maakte van mijn hobby mijn werk en ik begon in een motorkledingzaak. Na enige tijd begon het weer te kriebelen. In de apotheek lag toch mijn kennis en ervaring. Ik had de liefde voor het vak nog niet verloren.

Een gouden zet

Waar ik voorheen behoefte had aan vastigheid en een gespreid bed, was dat na het behalen van mijn motorrijbewijs compleet anders. Ik wilde niet alleen op de motor snel schakelen, maar ook in mijn werk. Ik besloot weer als apothekersassistente aan de slag te gaan. Alleen dit keer bij Lead Healthcare, en dit bleek voor mij de gouden zet.

Oog voor de patiënt

In mijn ogen schort het soms aan aandacht voor de patiënt. De patiënt is voor mij het enige dat telt. Mijn doel? Iemand het gevoel geven dat hij écht gehoord wordt. Echt iets kunnen betekenen voor een ander geeft mij energie. Soms wissel ik dagelijks van apotheek. De afwisseling maakt dat ik mijn werk leuker vind dan ooit tevoren. Ik loop dagelijks tegen nieuwe uitdagingen aan. Maar elke dag weer word ik warm ontvangen en gewaardeerd. Voor één dag ben ik echt van toegevoegde waarde. Dat vind ik bijzonder.

Bij Lead Healthcare krijg ik de ruimte

Ik heb nog nooit bij zo’n groot bedrijf gewerkt en tegelijkertijd zoveel persoonlijke aandacht ontvangen. Bij Lead Healthcare heb ik de liefde voor het vak teruggevonden. Ik ben vrij om mijn eigen invulling te geven aan mijn werkweek. Ze geven mij de ruimte om werk en privé goed te kunnen combineren en daar houd ik van.

UA is uitsluitend voor apotheekmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten