13 oktober 2022

Bescherm de kwetsbare huid!

De huid van zowel baby’s als ouderen vraagt extra aandacht en verzorging. Daarom is het belangrijk om dagelijks de huid goed te reinigen, te verzorgen en te beschermen met Inoli.

Inoli Badolie beschermt de huid tegen uitdroging en allerlei invloeden van buitenaf en het beperkt de kans op huidreacties.

Inoli intensief verzorgende Shampoo & Wascrème is een speciaal ontwikkelde 2 in 1 formule geschikt voor milde reiniging en verzorging van de droge en kwetsbare huid en van het haar.

Inoli intensief vettende Crème hydrateert en verzorgt de droge, tere huid intensief en versterkt de natuurlijk huidbarrière. Het voedt de huid en maakt deze weer zacht en soepel.

NIEUW: Inoli Huidolie verzorgt de droge, tere babyhuid intensief en het versterkt de natuurlijke huidbarrière. Ook zeer geschikt als massageolie.

De producten van Inoli bevatten natuurlijke oliën, zijn pH huidneutraal, bevatten geen conserveermiddelen, kleurstoffen en parabenen.UA is uitsluitend voor apotheekmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten