20 maart 2020

Verplaatst naar 3oktober 2020: Apothekersassistenten Terug naar de Schoolbanken

Mark Two Academy organiseert op zaterdag 3 oktober 2020 een nieuwe editie van ‘Apothekersassistenten Terug naar de Schoolbanken’. Een mooie gelegenheid om samen met collega’s verschillende aspecten binnen jouw vakgebied weer eens op te frissen.

We gaan het dit keer onder andere hebben over rijgevaarlijke geneesmiddelen omdat één op de zes Nederlanders een of meer medicijnen gebruikt waardoor je minder goed kunt rijden. Andere lessen die je kunt volgen gaan over parkinson, antipsychotica en antistollingsmiddelen. En je krijgt antwoord op de vraag of generieke middelen hetzelfde zijn als merkgeneesmiddelen of soms toch een beetje anders? Er valt weer genoeg te leren!

De lessen hebben weer de juiste balans tussen theorie en praktijk en tussen luisteren en meedoen. Natuurlijk is ook de ‘omlijsting’ van de dag weer goed verzorgd. Want nascholen mag ook leuk zijn! En natuurlijk vragen we voor deze nascholing ook weer accreditatie aan bij jullie beroepsvereniging.

We zien jullie graag (terug) op school!

Kies de 4 lessen die jou het meeste aanspreken en meld je snel aan op www.marktwo.nl om zeker te zijn van een plek tijdens deze studiedag.

 1. Parkinson
 2. Rijden met medicijnen?
 3. Generieke geneesmiddelen: identiek aan merkgeneesmiddelen of toch anders?
 4. Chronische nierschade: kennisupdate nieuwe richtlijn!
 5. Antipsychotica: verward aan de balie
 6. Alert bij de uitgifte van antistollingsmiddelen

Wees welkom op zaterdag 3 oktober om kennis te maken met dit beproefde scholingsconcept. Ook als je al vaker bent geweest zien we je natuurlijk graag terug.

  Bekijk het programma

  Inschrijven

  (Gesponsord bericht)

  UA is uitsluitend voor apotheekmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten