3 augustus 2018

Apothekersassistenten, Farmaceutisch Consulenten, Pharmacy Practitioners en Farmakundigen

Wist je dat je bij het St. Antonius Ziekenhuis kunt werken met onze nieuwe bereidingsrobot voor het bereiden van monoklonale antilichamen? Of dat je bij ons klinische lessen en bijscholing in bereidingen op de afdeling radiofarmacie krijgt? Er staat een heel team klaar om je te verwelkomen, lijkt je dat wat? Kom bij ons kijken!

De eenheid Farmacie van het Sint-Antonius Ziekenhuis is een grote eenheid met een poliklinische apotheek in Nieuwegein, Leidsche Rijn en Woerden en een klinische apotheek in Nieuwegein en Leidsche Rijn. Bij de klinische apotheek hebben we onder andere de teams Farmaceutische Dienstverlening en Farmaceutische Bereidingen.

Dit zijn zo al drie plekken met ieder zijn eigen dynamiek en met allemaal dezelfde focus, namelijk dat de medicatie rondom de individuele patiënt centraal staat.

We hebben veel te bieden voor enthousiaste Farmacieprofessionals. Ben je op zoek naar meer uitdaging in je werk, naar ontwikkelmogelijkheden en ben je wellicht er aan toe om je verder te specialiseren?

Neem contact met ons op en we vertellen je graag meer over wat wij je te bieden hebben of nog beter… we maken een afspraak zodat je een ochtend mee kunt lopen. We ontvangen je graag!

Voor meer informatie of een afspraak voor meelopen kun je contact opnemen met Roeli Volkerink, telefoon 088-3207241 of r.volkerink@antoniusziekenhuis.nl

Wil je gelijk solliciteren? Kijk dan op 

vacatures St Antonius