23 augustus 2018

Apothekersassistent Productie M/V

Scheldezoom Farmacie B.V. (SF) zoekt voor de Afdeling Productie per direct een enthousiaste Apothekersassistent

Scheldezoom Farmacie B.V. (SF) bestaat uit een viertal externe Apotheeklocaties in Terneuzen, Goes, Vlissingen en Kloetinge en een centrale Apotheek (Bereiding, Laboratorium, Instellingszorg, Inkoop, Voorraadbeheer en Logistiek en algemeen beheer) te ’s-Gravenpolder en levert aan ziekenhuizen en zorginstellingen, voornamelijk in de provincie Zeeland. SF biedt haar klanten producten en diensten op alle gebieden van de farmaceutische zorg en werkt continu aan verbreding en verbetering van haar dienstverlening.

Voor de Afdeling Productie zoeken wij per direct een enthousiaste

Apothekersassistent Productie M/V

Het betreft een dienstverband van gemiddeld 24-36 uur per week voor de duur van een jaar. Na dit jaar is er een mogelijkheid tot verlenging van het contract.

Vacaturenummer: 020 07.15

Functie-informatie:

Als Apothekersassistent Productie verricht je werkzaamheden op het gebied van het bereiden van geneesmiddelen voor de aangesloten ziekenhuizen, andere gezondheidsinstellingen en derden, en levert een bijdrage aan het documentbeheersysteem ten behoeve van de kwaliteit. De nadruk ligt op het bereiden van geneesmiddelen. Het werken in consignatiedienst is onderdeel van de functie.

Wij zoeken een kandidaat die:

  • In het bezit is van het diploma apothekersassistent, deze opleiding momenteel volgt en/of bereid is deze te volgen;
  • Affiniteit heeft met de bereidingenkant (back-office)
  • Bij voorkeur kennis heeft van de GMP(z);
  • Klantgericht is in denken en handelen;
  • Innovatief is en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan;
  • Communicatief vaardig en een echte teamplayer is;
  • Zelfstandig en flexibel inzetbaar is en accuraat kan werken;
  • In staat is om, ook onder grote druk, nauwkeurig te werken

Wij bieden:

Een aanstelling onder voorwaarden van de CAO Ziekenhuizen. Salariëring maximaal volgens FWG schaal 40 (minimaal € 1.890,- en maximaal € 2.797,- bij een full-time dienstverband). Inschaling is afhankelijk van ervaring en opleiding van de kandidaat. Bovenop het salaris komt een dertiende maand en een vakantietoeslag ter grootte van een volledig maandsalaris.

Interesse?

Informatie is te verkrijgen bij de Coördinatoren Productie (Tanja van Dalen, Annemarie Maas of Bas de Neef) , telefoon 0113-317568.

Sollicitaties:

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Stuur je sollicitatiebrief en curriculum vitae, onder vermelding van het vacaturenummer, bij voorkeur digitaal naar solliciteren@scheldezoom.nl  of per post naar Scheldezoom Farmacie B.V., t.a.v. Jan Raeven, Postbus 106 4460 BB GOES.

Na het sollicitatiegesprek bieden wij de mogelijkheid tot “het meelopen” gedurende een dag, om verder kennis te kunnen maken met onze afdeling en het vakgebied. Dit onderdeel behoort ook tot de selectieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld