6 juni 2018

Apothekersassistent met affiniteit voor bereidingen

De Sanatheek (onderdeel van Eurocept Homecare) is op zoek naar een Apothekersassistent met affiniteit voor bereidingen (24-40 uur)

EUROCEPT

Eurocept Groep is een sterk groeiend zorgbedrijf met internationale aspiraties. In een prettige informele werksfeer bouwen wij samen aan de groei van de Eurocept Groep. Samen leveren wij geneesmiddelen, medische technologie en zorgdiensten op maat voor patiënt, arts (behandelaar) en apotheek. Eurocept Groep is onderverdeeld in Eurocept Pharmaceuticals (locatie Ankeveen) en Eurocept Homecare (locatie Houten).

EUROCEPT PHARMACEUTICALS

Eurocept Pharmaceuticals verzorgt de registratie, marketing, distributie en verkoop van gespecialiseerde geneesmiddelen in de EU. Dat doen we onder andere op het gebied van oncologie, anesthesie, urologie, pediatrie en infectieziekten. 

EUROCEPT HOMECARE

Bij Eurocept Homecare staat innovatie in de zorg voorop. Wij hebben het lef om te pionieren met zorgtechnologie en zorgconcepten. In samenwerking met behandelaren creëren wij een breed aanbod van medisch-specialistische behandelingen op maat bij de patiënt thuis. Met ons digitaal zorginformatiesysteem PlazaConnect® zijn wij in staat de behandeling, geheel onder regie van de behandelaar, volgens de ziekenhuisnormen te organiseren en uit te voeren. Onze samenwerking met het ziekenhuis en de patiëntenverenigingen is van grote invloed op de kwaliteit van dit proces. Wij zijn oplossings- en resultaatgericht en zijn continu in gesprek met patiënten en behandelaars om de kwaliteit van onze zorg te verbeteren.

MENSEN

Eurocept Homecare wordt gevormd door bevlogen medewerkers die met hun eigen expertise, geheel gericht zijn op het welzijn van de patiënt. De zorg die wij leveren wordt uitgevoerd door niveau 4/5 BIG-geregistreerde verpleegkundigen. Ons verpleegkundig team heeft affiniteit met specialistische zorg en is bevoegd en bekwaam en altijd op de hoogte van actuele protocollen.

Wat we doen, doen we goed. Met trots zijn we met bepaalde zorgtrajecten marktleider in de Benelux. We werken klantgedreven en kwaliteitsgericht. We denken in oplossingen, leveren maatwerk en groeien hard. 

DE FUNCTIE 

Wegens uitbreiding van onze dienstverlening zijn wij op zoek naar apothekersassistenten met affiniteit voor aseptische bereidingen/voor toediening gereedmaken. Je zorgt ervoor dat de geneesmiddelen voor toediening gereed gemaakt worden en voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Daarnaast ben je als apothekersassistent in de Sanatheek verantwoordelijk voor het dagelijks verwerken van de recepten, telefonisch contact met de patiënt en het verzenden van de medicatie. Je hebt contact met patiënten en collega’s van Eurocept Homecare die je allemaal professioneel te woord staat. De Sanatheek is in ontwikkeling. Dit biedt kansen om mee te helpen de apotheek verder vorm te geven samen met de apotheker en het team. Je kan een bijdrage  leveren aan het opzetten van nieuwe diensten in deze functie.

WIJ VRAGEN

  • Je hebt een afgeronde Mbo opleiding Apothekersassistent;
  • Je bent alert en kan snel schakelen;
  • Je hebt een ‘hands on’ mentaliteit;
  • Je kunt goed samenwerken in een team en het lijkt je leuk om in het grotere geheel van de Eurocept Groep samen te werken met andere (zorg)professionals;
  • Ervaring met aseptische bereidingen/ voor toediening gereedmaken en/of GMP-z condities is een pré
  • Je bent klantvriendelijk en je kunt jezelf goed uiten in woord en schrift;
  • Je bent initiatiefrijk en goed in administratief werk;
  • Je bent bereid om zo nu en dan regelmatig bereikbaarheidsdiensten te draaien in het weekend en avonden.

 Tevens vragen wij van onze nieuwe medewerkers een recente verklaring omtrent gedrag (VOG).

WIJ BIEDEN

Een uitdagende werkomgeving waar je de ruimte krijgt om met betrokken collega’s al het mogelijke te doen om onze patiënten thuis de juiste zorg en middelen te leveren. Plezier hebben in je werk en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen! Dat is werken bij Eurocept. Je start met een contract voor bepaalde tijd met zicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. Je kunt rekenen op een marktconform salaris.

INTERESSE?

Solliciteer dan direct via www.werkenbijeurocept.nl. Voor vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Patty Nooijen, Apotheker op 06-52881272

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.