5 december 2022

Alflorex® ter behandeling van PDS symptomen*

Ongemakken als buikpijn, winderigheid en een opgeblazen gevoel kunnen erg vervelend zijn. Zeker als je er dagelijks last van hebt. Alflorex® met één unieke en gepatenteerde Bifidobacterium longum 35624® bacteriestam is speciaal ontwikkeld voor mensen met PDS symptomen en zorgt voor een bewezen vermindering van deze vervelende klachten.

Wetenschappelijk onderzoek

Alflorex® is ontwikkeld in één van ’s werelds vooraanstaande onderzoekscentra voor het microbioom, APC Microbiome Institue in Ierland. Dagelijks wordt onderzoek gedaan naar de verschillende levende bacterieculturen, ook wel bekend als probiotica, die impact hebben op de gezondheid van het maagdarmstelsel.

PDS klachten

Alflorex® met de unieke Bifidobacterium longum (B. longum) 35624® bacteriestam is speciaal ontwikkeld voor mensen met PDS symptomen en zorgt voor een bewezen vermindering van deze vervelende klachten.

Hoe werkt Alflorex®?

De 35624® bacterie in Alflorex® behoort tot één bacteriefamilie die van nature voorkomt in de menselijke darmen. Per capsule worden 1 miljard bacteriën getransporteerd via het spijsverteringsstelsel en bereiken de darm levend. Alflorex® zorgt voor een kalmerende en versterkende barrière in de darm, wat minder irritatie geeft.

Alflorex® voor PDS vermindert symptomen zoals een opgeblazen gevoel, winderigheid, diarree, buikpijn en constipatie

  • Met één uniek gepatenteerde 35624® Bifidobacterium longum bacteriestam
  • Slechts één kleine en gemakkelijk slikbare capsule per dag
  • 1 miljard levende bacteriën
  • 30 capsules goed voor één maand Alflorex®
  • Gebaseerd op meer dan 20 jaar onderzoek
  • Gebruik Alflorex® dagelijks, minimum van 4 weken, om het effect in stand te houden
  • Alflorex® is geschikt voor mensen die vegetarisch, halal en koosjer eten. En gaat goed samen in combinatie met het FODMAP-dieet.


 Alflorex® is partner van de stichting PDSB, dé belangenorganisatie PDS

* PDS dient door een arts te zijn vastgesteld. Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing. KOAG/KAG - nr. 4634-0421-7466

UA is uitsluitend voor apotheekmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten