27 maart 2019

18 mei 2019: Apothekersassistenten terug naar de schoolbanken

Een mooie gelegenheid om samen met collega’s verschillende aspecten binnen jouw vakgebied weer eens op te frissen.

Op zaterdag 18 mei 2019 vindt een nieuwe editie plaats van ‘Terug naar de Schoolbanken’. Een mooie gelegenheid om samen met collega’s verschillende aspecten binnen jouw vakgebied weer eens op te frissen.

Dit keer zullen docenten het onder andere hebben over zelfzorg bij kinderziekten, patiënten met hartfalen en nierfunctiestoornissen, wondzorgproducten, leefstijl bij diabetes en het bevorderen van therapietrouw. Wil je beter leren omgaan met geïrriteerde mensen in de apotheek, ga dan naar de les boos aan de balie. Er valt weer genoeg te leren!

De lessen hebben weer de juiste balans tussen theorie en praktijk en tussen luisteren en meedoen. Natuurlijk is ook de ‘omlijsting’ van de dag weer goed verzorgd. Want nascholen mag ook leuk zijn! En natuurlijk wordt voor deze nascholing ook weer accreditatie aangevraagd bij jullie beroepsvereniging.

En natuurlijk is voor deze nascholing ook weer accreditatie aangevraagd (bij SANA voor 5 punten).

Tot ziens op school!

Kies de 4 lessen die jou het meeste aanspreken en meld je snel aan om zeker te zijn van een plek tijdens deze studiedag.

  1. Zelfzorgstandaard kinderziekten: kennisquiz!
  2. In hart en nieren
  3. Wat moet er op de wond?
  4. Psychofarmaca
  5. Boos aan de balie
  6. Diabetespatiënt van de pillen en insuline af?
  7. Zonder therapietrouw geen therapeutisch effect

Wees welkom op zaterdag 18 mei 2019 om kennis te maken met dit beproefde scholingsconcept. Ook als je al vaker bent geweest zien we je natuurlijk graag terug.

Bekijk het programma

Inschrijven

(Gesponsord bericht)

UA is uitsluitend voor apotheekmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten