Doe mee aan de Grote Apothekersassistenten Kennistest 2020!

Wil jij weten hoe het staat met jouw kennis van je vakgebied? Ook in 2020 kun je weer meedoen aan de Grote Apothekersassistenten Kennistest.

Maak kans op fantastische prijzen en accreditatiepunten! 

De winnaar ontvangt in elk geval een mooie award, een gratis jaar-lidmaatschap van de beroepsvereniging Optima Farma en gratis toegang tot het Optima Farma-congres. Wat de hoofdprijs en andere prijzen zijn, blijft nog even een verrassing. 

Ook dit jaar is de Grote Apothekersassistenten Kennistest weer geaccrediteerd voor 4 accreditatiepunten. Deze punten kun je laten bijschrijven als je minimaal 60% van de antwoorden goed hebt.

Nieuw: Nu ook een categorie ziekenhuisfarmacie!

De categorie├źn Farmaceutische kennis en Communicatie en advies worden gemaakt door alle deelnemers.  Vervolgens maak je een keuze voor Zelfzorg of Ziekenhuisfarmacie. Ook apothekersassistenten in ziekenhuizen kunnen dus hun kennis testen in de Grote Apothekersassistenten Kennistest 2020!

Belangrijke data

Inschrijven: vanaf 18 april 2020
Deelname: eind mei tot 30 augustus 2020 
(na inschrijving ontvang je eind mei een e-mail met link)
Prijsuitreiking: 22 september 2020

Bekijk hier het reglement

Wanneer kun je meedoen?

Je bent gediplomeerd apothekersassistent en werkt in een openbare apotheek, poliklinische apotheek, ziekenhuisapotheek of apotheekhoudende huisartspraktijk. Ook als farmaceutisch consulent, farmaceutisch manager of farmakundige met als basis het diploma Apothekersassistent kun je meedoen.

Kijk voor meer informatie, voorwaarden en aanmelding op:
www.apoweb.nl | www.optimafarma.nl/kennistest | www.ua.nl/kennistestDe Grote Apothekersassistenten Kennistest 2020 is een gezamenlijk initiatief van:

UA is uitsluitend voor apotheekmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten