Doe mee aan de Grote Apothekersassistenten Kennistest 2022!

Wil jij weten hoe het staat met jouw kennis van je vakgebied? Ook in 2022 kun je weer meedoen aan de Grote Apothekersassistenten Kennistest.

Maak kans op fantastische prijzen en accreditatiepunten! 

Uiteindelijk zijn er drie winnaars: één voor elke categorie: Farmaceutische Kennis, Zelfzorg en voorlichting, Ziekenhuisfarmacie. De totaalscore bepaalt wie wint en bij een eventuele gelijke stand wordt gekeken wie de vragen het snelst heeft beantwoord.

De winnaar met de hoogste totaalscore - de overall winnaar - ontvangt een mooie award, een oorkonde, bloemen, een gratis jaarlidmaatschap van de beroepsvereniging Optima Farma en een gratis jaarlidmaatschap UA. Sponsoren als Vichy/La Roche Posay, Accredidact en Pharmalead staan ook dit jaar weer garant voor het leveren van prachtige prijzen.

De overall winnaar mag de titel Winnaar GAAK 2022 dragen. Een column in het vakblad UA kun je als podium gebruiken om jouw kennis met collega’s te delen.

Potentiële winnaars worden in het najaar op de hoogte gebracht en zij mogen gratis deelnemen aan het Optima Farma-congres. De winnaars worden tijdens het congres in het zonnetje gezet en zullen daar hun prijzen ontvangen. Zet daarom zaterdag 5 november alvast in je agenda, schrijf je in voor de GAAK2022 én voor het congres. Dan zien we je daar!

Ook dit jaar is weer accreditatie aangevraagd. Bij het maken van de gehele kennistest wordt gelet op de verrichte deelnameactiviteit. Na afloop van de GAAK2022 op 1 oktober 2022 worden 4 accreditatiepunten doorgegeven aan het kwaliteitsregister (KABIZ).

Wanneer kun je meedoen?

ALLE gediplomeerde apothekersassistenten, farmaceutisch consulenten, farmaceutisch managers en farmakundigen (met als basis het diploma Apothekersassistent), kunnen meedoen met de GAAK2022. Ook jij! Of je nu werkt in een openbare of een ziekenhuisapotheek, een zorginstelling of huisartsen praktijk. Kijk voor meer informatie, voorwaarden en aanmelding op: www.apoweb.nl | www.optimafarma.nl/kennistest | www.ua.nl/kennistest

Belangrijke data

Inschrijven
vanaf 11 april 2022

Deelname
1 juni t/m 1 oktober 2022
(na inschrijving ontvang je eind mei een e-mail met link)

Prijsuitreiking
5 november 2022

Bekijk hier het reglementDe Grote Apothekersassistenten Kennistest 2022 is een gezamenlijk initiatief van:

UA is uitsluitend voor apotheekmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten