Abonneren

UA thuis ontvangen? Dat kan!

Zo ontvang je UA 6x per jaar op je huisadres:

Ua Abonneren Vs2 2020

1. Met een collectief apotheekabonnement

De apotheker kan voor alle assistenten een collectief abonnement afsluiten. Voor €59,50 per kalenderjaar per apotheek ontvangen max. 20 assistenten van de apotheek UA thuis. Vraag dit collectief abonnement onderstaand aan of mail de apotheekgegevens naar [email protected]. Zodra de aanvraag is goedgekeurd, wordt een mail met verdere instructies om medewerkers aan te melden verzonden (binnen 2 werkdagen).

2. Met een privéabonnement

Meld je onderstaand aan voor €19,50 per persoon per kalenderjaar. Let op: wegens wet- en regelgeving kan dit alleen als je werkzaam bent als gediplomeerd apothekersassistent, farmaceutisch consulent of farmaceutisch manager.

klik hier om een abonnement aan te vragen
Ua-Optimafarma-Pagina-Abonneren-Vs3

3. Optima Farma-leden ontvangen UA automatisch gratis thuis

De beroepsvereniging ondersteunt de beroepsgroep op vele manieren. Een gratis UA-abonnement is daar een onderdeel van.

www.optimafarma.nl

Over het UA abonnement


Het vakblad UA is Uitsluitend voor Apothekersassistenten, farmaceutisch consulenten en -managers.

Het abonnement wordt telkens afgesloten voor een kalenderjaar. Afmelden voor een nieuw kalenderjaar kan tot 31 december van het lopende jaar.

Gebruik van persoonlijke gegevens


Het blad en bijbehorende online nieuwsbrieven bevatten gesponsorde items (advertenties, vacatures, advertorials) die de kosten van het magazine dragen. Hierdoor blijven de abonnementskosten beperkt tot een bijdrage in de verzendkosten. Afmelden voor de online nieuwsbrief kan eenvoudig via de nieuwsbrief of door een mail te zenden naar [email protected].

UA is uitsluitend voor apotheekmedewerkers en is niet bedoeld voor consumenten