Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op www.ua.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter adviseren!

Home>Nieuws>Branchenieuws>Twee nummers gratis bij een nieuw abonnement!

Branchenieuws

Twee nummers gratis bij een nieuw abonnement!

18 augustus 2017
Deel met je vrienden
 
Twee nummers gratis bij een nieuw abonnement!

Elke apotheek in Nederland ontvangt van ons 6x per jaar een gratis exemplaar van UA – hét vakblad voor Uitsluitend Apothekersassistenten, farmaceutisch consulenten en farmaceutisch managers. Fijn om op het werk alvast even door te bladeren. Toch leest een grote meerderheid van 93%1 het blad het liefst thuis pas écht.

Ontvang jij ua nog niet thuis? Vraag bij je werkgever na of je aangemeld kunt worden of stuur ons een e-mail op info@ua.nl.

Twee nummers gratis bij een nieuw abonnement!

Nieuwe abonnees voor 2018 ontvangen de laatste twee nummers van UA 2017 als welkomst cadeau geheel gratis thuis. Dit zijn de mogelijke abonnementsvormen:

1. Een collectief apotheekabonnement

Voor € 49,50 per apotheek ontvangen max. 20 collega’s van jullie vestiging ua thuis. De apotheker vraagt een collectief abonnement aan door de factuurgegevens van de apotheek via een e-mail te sturen aan info@ua.nl. Daarna ontvangt de apotheker een code om medewerkers aan te melden via een beveiligde website. De factuur voor het kalenderjaar 2018 volgt in januari a.s.

2. Een privéabonnement

Heeft jouw apotheek geen collectief abonnement? Dan kun je een privéabonnement afsluiten voor € 17,50 per persoon per jaar. Meld je aan via info@ua.nl o.v.v. je naam- en adresgegevens.

 

1: UA lezersonderzoek 2016, 265 respondenten

 
 

Terug naar het overzicht

Deel met je vrienden
 
Klik om te bladeren! Bekijk UA nummer 5 online >
Ontvang je UA nog niet thuis?
Registreer je dan hier
banner-pharmalead-rechts